Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Opleiding Foutencultuur: Leiderschap en de 'growth mindset’

Praktisch en proactief omgaan met fouten binnen de eigen organisatie en inzicht in je eigen houding ten opzichte van fouten.

Leerdoelen
Na het succesvol afronden van deze masterclass:
•    Heb je inzicht in de verschillende manieren hoe organisaties met fouten omgaan en hoe verschillende factoren de foutencultuur en het vermogen van een organisatie om ervan te leren beïnvloeden.
•    Kun je de nieuwe inzichten inzetten voor een constructiever omgaan met fouten binnen uw organisatie, waardoor het leervermogen, de veiligheid en de kwaliteit binnen de eigen organisatie toenemen.
•    Kun je praktisch en proactief omgaan met fouten binnen de eigen organisatie heb je inzicht in uw eigen houding ten opzichte van fouten.

Reactie oud-deelnemer
Mr. Michiel de Ridder, Vicepresident rechtbank Zwolle-Lelystad

"De cursus Foutencultuur en de Lerende Organisatie is voor mij zeer interessant geweest. Door geconcentreerd met de lerende organisatie bezig te zijn in een diverse groep mensen uit verschillende organisaties en steeds in opdrachten de leerstof te betrekken op de eigen organisatie en de vragen die daar leven, wordt de theorie en praktijk heel snel bij elkaar gebracht. Ik merk dat ik in veranderingsprocessen tegen blokkades oploop die in de literatuur beschreven zijn als gevolg van het overslaan van bepaalde stappen. Nu ga ik proberen om die stappen alsnog te zetten en dan ben ik natuurlijk benieuwd of het resultaat dat in theorie moet volgen, ook daadwerkelijk in de praktijk te zien zal zijn!"

Meer informatie over deze masterclass
Data, kosten en contact

Contact en meer informatie

Praktische vragen

Neem contact op met Bureaumanager Brigitte Schouten via VU.sog@vu.nl. Of bel ons op: 020-5987497 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00).

Deze opleiding incompany volgen?

Deze opleiding kan ook op locatie verzorgd worden en/of toegespitst worden op jouw wensen. Heb je hier interesse in, neem dan contact op met Eveline de Bruin, e.de.bruin@vu.nl, 020-5982252.

Volg de VU School of Governance op social media

Contactpersoon