Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Leer hoe organisaties werken

Beleid, Communicatie en Organisatie (premaster)

De premaster Beleid, Communicatie en Organisatie (BCO) is specifiek ontwikkelend om studenten voor te bereiden op doorstroming naar de master opleiding BCO. In de opleiding staat het functioneren van organisaties centraal, waarbij we uitgaan van een breed perspectief, en meerdere wetenschappelijke disciplines.

De studie BCO leert je daarom inzichten uit onder andere de beleid-, communicatie- en organisatiewetenschappen toe te passen om grote vraagstukken binnen organisaties te onderzoeken en op te lossen. Hoe zorg je bijvoorbeeld als academisch ziekenhuis ervoor dat de Intensive Care afdeling blijft functioneren bij een uitbraak van een pandemie? Kun je klimaatbestendig zijn en toch winst blijven maken als vliegtuigmaatschappij? En hoe zorg je als organisatie dat je in een anderhalve meter maatschappij ook succesvol kunt zijn?

Wil je je graag inschrijven voor de master Beleid, Communicatie en Organisatie, maar voldoe je nog niet aan alle toelatingseisen? Dan kun je dit premasterprogramma volgen.

Ontdek jouw premaster Beleid, Communicatie en Organisatie

Ontdek jouw premaster Beleid, Communicatie en Organisatie

Het premasterprogramma BCO bied je de kennis, vaardigheden en het inzicht in welke processen een rol spelen in de vraagstukken op het gebied van organisatiegedrag, organisatietheorie en strategisch management.

Ontdek de studie-inhoud
vrouw schrijft op een bord