HOVO-Kindercollege – voor jong en oud!

Goden en superhelden in het oude Griekenland

Een college over goden en superhelden in het oude Griekenland: luister naar mooie, spannende en soms droevige verhalen uit de Griekse mythologie: leuk voor u en voor uw (klein)kind!

Vakgebied/thema: (Cultuur)geschiedenis
Cursus: Kunst, cultuur en literatuur
Docent: Drs. H.L. van Dolen

Luisteren naar mooie, spannende en soms droevige verhalen uit de Griekse mythologie: leuk voor u en voor uw (klein)kind! Bij het HOVO-kindercollege op de VU Amsterdam is , zijn alle kinderen van 8 tot 12 jaar welkom, samen met hun (groot)ouders vanaf 50 jaar.

Meer over deze cursus
Data, kosten en inschrijven

Alle cursussen Letteren en muziek

Contact en meer informatie

Praktische informatie

Heeft u vragen? Kijk dan eerst op de pagina Praktische informatie. Daar vindt u veel antwoorden over bijvoorbeeld online onderwijs, MijnHOVO, aanmelden en plaatsen, annuleren, de VU campus enzovoorts.

Direct naar
Het complete programma-aanbod
Zoom for Education Veelgestelde vragen
MijnHOVO Direct inloggen
Gids en/of nieuwsbrief aanvragen

Contact met HOVO

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de HOVO cursusadministratie via hovo@vu.nl.

Of bel ons op 020 598 56 69. Telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 14.30 uur.