Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.

Nieuwe uitdagingen in een veranderende wereld

De wereld voor treasurers is sterk aan het veranderen. 

Naast het klassieke beheren van de geldstromen, worden treasurers geconfronteerd met sterk toegenomen regelgeving. Daarnaast bieden fintechs en cryptocurrency oplossingen die concurreren met de klassieke dienstverlening van banken.

Deze onderwerpen komen uitgebreid aan bod in de module cash management van de RT-opleiding. In samenwerking met de postgraduate opleiding Accountancy is de module uitgebreid met de methoden & technieken voor het controleren van treasury-activiteiten bij financiƫle instellingen en grotere corporates. In deze speciale leergang komen zowel de klassieke cash management-technieken als nieuwe regelgeving en fintech-oplossingen aan bod. Daarnaast wordt aandacht besteed aan zowel de concepten en technieken als ook de beheersingsmaatregelen en audit tools binnen een treasury-omgeving. Deze leergang is gebaseerd op een bestaande module van de post-master Treasury Management & Corporate Finance (RT-opleiding).

De leergang start in het najaar van 2021. 

Karakter van de leergang

Deze leergang geeft in de eerste plaats een overzicht van dit vakgebied, aansluitend op de praktijk en nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Sessies zijn interactief en worden gegeven door docenten uit de praktijk. Naast kennisoverdracht is ook ruimte voor toepassing mbv. een game en cases.

De leergang is bedoeld voor openbare en interne accountants die hun kennis rondom treasury willen verdiepen. Het docententeam bestaat uit treasury specialisten en auditors in een treasury omgeving.

Partners

Online Open Avond

Donderdag 3 september 2020

Meld je nu aan!