Doorgrond de wereld van taal

Language Learning and Language Teaching

Communicatie- en Informatiewetenschappen

Nederlands / Engels NL / EN
Deeltijd

Welke rol speelt taal in het onderwijs? Waarom zijn bepaalde aspecten van talen buitengewoon moeilijk te leren, en anderen niet? Hoe leren anderstaligen een tweede taal en wat zijn de beste lesmethoden?

Het traject Language Learning and Language Teaching van de bacheloropleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam houdt zich bezig met het verschijnsel taal in al zijn facetten. Dit traject is volledig Engelstalig.

Ontdek jouw studie Language Learning and Language Teaching

Tijdens het traject Language Learning and Language Teaching van de bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen, leer je bij de VU alles over taal. Je bestudeert thema's als structuur van taal, hoe taal samenwerkt met cognitie en welke factoren de taalverwerving beïnvloeden. Samen met studiegenoten ga je aan de slag met wereldwijde taalkwesties en draag je bij aan de oplossing ervan.

Ontdek de studie-inhoud
Twee studenten bekijken voor een kas een bericht op een mobiele telefoon