Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.

Wiskunde laat data spreken

Business Analytics

Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.
Meld je aan

Hoe kun je met data de toekomstige vraag voorspellen? Op welke manier kun je deze voorspelling gebruiken voor het bepalen van de juiste prijs of optimale capaciteitsinzet? Kortom: hoe zet jij de kracht van data science, big data, statistiek en machine learning in om organisaties te helpen bij strategische keuzen?

Tijdens de Engelstalige bacheloropleiding Business Analytics aan de Vrije Universiteit Amsterdam bestudeer je de hele route van ruwe data tot optimale beslissing.

Ontdek jouw studie Business Analytics

Ontdek jouw studie Business Analytics

Steeds vaker beschikken organisaties over enorme hoeveelheden data. Ze hebben behoefte aan professionals die messcherpe analyses kunnen uitvoeren. Met de bachelor Business Analytics leer je om bedrijfsresultaten te optimaliseren met behulp van algoritmes uit de wiskunde en kunstmatige intelligentie, waardoor je precies de juiste informatie uit data weet te halen.

Ontdek de studie-inhoud
Elvin Lodder

Verander je wereld, studeer Business Analytics

  • ‘Er is een revolutie gaande met data’

    In deze video vertellen hoogleraar Sandjai Bhulai, student Rutger Raaymakers en alumna Anne Zuiker en Kylie van der Moot hun visie op de studie Business Analytics.