Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.

VU Bachelordag

Verander je wereld. Studeer aan de VU.

Wil je studeren en ben je benieuwd naar de bacheloropleidingen van de Vrije Universiteit in Amsterdam? Kom vrijdag 30 en/of zaterdag 31 oktober naar de online open dag en maak kennis met jouw favoriete opleidingen.

Luister naar inspirerende verhalen van studenten, bezoek de online informatiemarkt, ga mee op onze online campustour, stel je vragen aan onze docenten en kom álles te weten over de studie die je interesseert. Wat ligt jou het meest, waar wil jij aan bijdragen en het verschil maken?

Tijdens de open dag helpen we je bij het maken van een juiste studiekeuze die aansluit bij jouw talenten, interesses en visie voor de toekomst. Welke opleiding je ook kiest, als je studeert aan de VU, ontwikkel je je talent en lever je een wetenschappelijke én maatschappelijke bijdrage.

Denk groot, verander je wereld, studeer aan de VU.

Welke studie sluit aan bij jouw interesses?

Doe de check

Wat kun je allemaal doen?

Tijdens de open dag staat alles in het teken van jouw studiekeuze en kun je je oriënteren op meer dan 50 bacheloropleidingen. Tijdens de verschillende online sessies krijg je een indruk van je favoriete opleidingen. Je ontdekt alles over het studeren aan de VU, onze campus, de opleidingen, docenten, studenten en faciliteiten waar je gebruik van kunt maken tijdens je studie. 

Weet je nog niet precies wat je wilt studeren? We helpen je graag op weg bij onze studiekeuze workshops.

De registratie van de bachelordag zal begin oktober starten. Wil jij dit als eerste horen? Laat dan je gegevens achter via het vooraanmeldformulier.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op

Bel ons op 020-5985000 (op werkdagen tussen 10.00 en 16.00)

Stuur een mail naar contact@vu.nl

Of stuur een Whatsapp bericht naar +31682548367

Heb je vragen over aanmelding, inschrijving of toelatingseisen?

De Studentenbalie geeft antwoord. Bel 020-5985020 (maandag t/m donderdag: 10.30 - 12.30 of 14.00 - 16.00, op vrijdag: 10.30 - 12.30)

Heb je vragen? Stuur een mail naar studentenbalie@vu.nl