Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

VU Bachelordag

Kom zaterdag 6 februari 2021 naar de Online Bachelordag van de Vrije Universiteit Amsterdam en maak kennis met jouw favoriete opleidingen. Ontdek onze opleidingen via de opleidingvideo's, stel je vragen aan onze studenten en docenten via de live chat, ga mee op onze online campustour, en kom álles te weten over de studie die je interesseert.

Welke studie sluit aan bij jouw interesses?

Doe de check

Wat kun je allemaal doen?

Jij staat centraal tijdens onze online open dag op zaterdag 6 februari van 10.00 - 16.00 uur. We doen er namelijk alles aan om jouw studiekeuze zo makkelijk mogelijk te maken. De VU heeft meer dan 50 bacheloropleidingen. Heb je al een beetje rondgesnuffeld, maar wil je meer informatie over een, twee of meerdere studies? Dan is de online open dag precies waar je moet zijn. Weet je nog niet precies wat je wilt studeren of waar je voorkeur ligt? Dan kan je altijd eerst even een bezoekje brengen aan onze VU Studie Inspirator of tijdens de online open dag deelnemen aan onze studiekeuzeworkshops!

Het programma
Ook al ziet onze open dag er weliswaar net iets anders uit dan normaal, doen we ook online waar we goed in zijn: jou zo goed mogelijk helpen te oriënteren op de juiste studie. Tijdens de dag kun je tussen 10.00 en 16.00 uur inloggen op ons speciale platform om je helemaal onder te dompelen in alles wat de VU te bieden heeft. Naast informatieve video’s over elke opleiding, kun je via live chat ook direct je vragen stellen aan studenten en docenten van die opleiding. 

Het programma bestaat uit een aantal live-onderdelen en onderdelen die je kunt bekijken en lezen wanneer je maar wilt. Zo is er een aantal live workshops die je kunt volgen en die je weer een handje verder helpen in het studiekeuzeproces. Met behulp van de live chats kun je vragen stellen over bijvoorbeeld de opleidingen waar je interesse in hebt, extra studiebegeleiding, topsporten naast je studie of hoe het is om te studeren aan de VU met een functiebeperking.

Internationale studenten kunnen meteen al hun vragen stellen over visa, huisvestiging en het leven in Amsterdam aan ons International Office. En omdat studeren méér is dan alleen met je neus in de boeken zitten, kom je ook alles te weten over alle dingen rondom studeren, zoals sporten, ons cultuuraanbod en studie verenigingen.

Aanmelden VU Online Bachelordag 6 februari

Aanmelden is nu mogelijk met een Mijn Studiekeuze account

Bachelordagen oktober 2020 terugkijken?

Heb je de bachelordagen van 30 en 31 oktober gemist? Met een Mijn Studiekeuze account krijg je nog toegang tot het open dagen platform van oktober en kun je de verschillende opleidingsvideo's bekijken. 

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op

Bel ons op 020-5985000 (op werkdagen tussen 10.00 en 16.00)

Stuur een mail naar contact@vu.nl

Of stuur een Whatsapp bericht naar +31682548367

Heb je vragen over aanmelding, inschrijving of toelatingseisen?

De Studentenbalie geeft antwoord. Bel 020-5985020 (maandag t/m vrijdag: 10.30 - 12.30 of 14.00 - 16.00)

Stuur een mail naar studentenbalie@vu.nl