Veelgestelde vragen over de bereikbaarheid van de VU Law Academy

Hieronder treft u een overzicht van veel voorkomende vragen. Wij hebben geprobeerd dit overzicht zo volledig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch via 020-5986255 of schriftelijk (vulaw@vu.nl) contact opnemen. Wij staan u graag te woord.

Vraag: Waar vindt de cursus plaats?
Antwoord: Voor iedere cursus wordt op deze website, onder de informatie over de cursus, apart aangegeven in welke plaats en op welke dag en tijdstip de cursus plaatsvindt. Daarnaast krijgt u tijdig van te voren per mail de informatie over de cursus, plaats en tijd.

Vraag: Waar vind ik de routebeschrijving?
Antwoord: Een routebeschrijving naar een van onze cursuslocaties vindt u op de website bij contact. Per cursuslocatie is een duidelijke routebeschrijving opgenomen. Mocht u nog vragen hebben over de bereikbaarheid van de cursuslocatie, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 020-5986255 of schriftelijk contact opnemen: vulaw@vu.nl. De VU Law Academy is goed per openbaar vervoer te bereiken. Als u met de auto naar de VU komt, wilt u er dan rekening mee houden dat het soms lastig is om een parkeerplaats te vinden.

Vraag: Hoe bereik ik de Vrije Universiteit?
Antwoord: De Vrije Universiteit is per auto en openbaar vervoer goed te bereiken. Meer informatie hier over vindt u op de website onder contact. Daar vindt u ook meer informatie over de parkeermogelijkheden. Houd u er rekening dat het soms lastig is om in de directe omgeving van de VU te parkeren en dat u parkeerkosten moet betalen.

Terug naar Home VU Law Academy