Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Veelgestelde vragen over de bereikbaarheid van de VU Law Academy

Hieronder treft u een overzicht van veel voorkomende vragen. Wij hebben geprobeerd dit overzicht zo volledig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch via 020-5986255 of schriftelijk (vulaw@vu.nl) contact opnemen. Wij staan u graag te woord.

Vraag: Waar vindt de cursus plaats?
Antwoord: Voor iedere cursus wordt op deze website, onder de informatie over de cursus, apart aangegeven in welke plaats en op welke dag en tijdstip de cursus plaatsvindt. Daarnaast krijgt u tijdig van te voren per mail de informatie over de cursus, plaats en tijd.

Vraag: Waar vind ik de routebeschrijving?
Antwoord: Een routebeschrijving naar een van onze cursuslocaties vindt u op de website bij contact. Per cursuslocatie is een duidelijke routebeschrijving opgenomen. Mocht u nog vragen hebben over de bereikbaarheid van de cursuslocatie, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 020-5986255 of schriftelijk contact opnemen: vulaw@vu.nl. De VU Law Academy is goed per openbaar vervoer te bereiken. Als u met de auto naar de VU komt, wilt u er dan rekening mee houden dat het soms lastig is om een parkeerplaats te vinden.

Vraag: Hoe bereik ik de Vrije Universiteit?
Antwoord: De Vrije Universiteit is per auto en openbaar vervoer goed te bereiken. Meer informatie hier over vindt u op de website onder contact. Daar vindt u ook meer informatie over de parkeermogelijkheden. Houd u er rekening dat het soms lastig is om in de directe omgeving van de VU te parkeren en dat u parkeerkosten moet betalen.

Terug naar Home VU Law Academy