Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Juridische incompany cursussen VU Law Academy

Uitleg over incompany cursusmogelijkheden bij de VU Law Academy.

In welk rechtsgebied u ook werkt, onze docenten hebben de kennis in huis om een cursus vorm te geven die aansluit bij de opleidingsbehoefte van uw organisatie. U bent bij hen verzekerd van cursussen en lezingen met een stevige wetenschappelijke fundering en grote praktische toepasbaarheid, waarmee u uw cliënten en andere relaties optimaal kunt adviseren en begeleiden. Ons postacademisch onderwijs versterkt het vermogen van professionals om juridische vraagstukken zelfstandig te doorgronden en daarop de juiste acties te ondernemen; om verder te kijken.

Laat u inspireren, verken de mogelijkheden
Op deze website vindt u een overzicht van de bijzondere juridische expertises van de docenten verbonden aan de VU Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Een bron van inspiratie voor juridische professionals en hun organisaties. 

Op basis van de expertises kunnen onze docenten in overleg met u diverse cursussen samenstellen. Hierbij inspireert uw praktijksituatie hen bij de verdere ontwikkeling van hun onderzoek en onderwijs.

 Voor wie is ons incompany aanbod?
Juristen met een academische achtergrond die op de hoogte willen blijven van de juridische actualiteit en grondslagen. Bijvoorbeeld advocaten, bedrijfsjuristen, notarissen, inkopers, juristen werkzaam bij de overheid, financiële dienstverleners, in het onderwijs of bij sportbonden, leden van de rechterlijke macht of het OM en andere academische juristen. De cursussen kunnen aan de VU of bij u op kantoor worden aangeboden.

Waarom de VU Law Academy?
Uw specifieke opleidingswens staat bij ons altijd centraal:

  • brede expertise op veel rechtsgebieden en juridische thema’s
  • topdocenten die uw kennis op academisch én praktisch niveau versterken
  • inspiratie voor verdere professionele ontwikkeling


Terug naar Home VU Law Academy

Een incompany cursus aanvragen

Wilt u weten wat de VU Law Academy voor uw organisatie kan betekenen, of heeft u al een specifieke opleidingsvraag? Neem dan contact met ons op, we maken graag een afspraak.

Ireen Schouten

E  i.schouten@vu.nl

Wij bellen u terug!

Contactpersoon

Portretfoto Ireen Schouten