Mark Meijer, Business Unit Controller bij VolkerWessels

Alumnus deeltijd Controllersopleiding

Wat vinden studenten van Data analytics, Robotics & Blockchain? Deeltijd Controlleropleiding (Executive Master in Finance & Control) aan de VU School of Business and Economics

Mark Meijer, Business  Unit Controller, Volker Wessels: “Het leuke aan deze Controllersopleiding aan de VU School of Business and Economics Executive Education is dat je alleen wordt opgeleid voor de controller van nu maar ook zeker als controller van de toekomst. Data analytics, Blockchain, AI, het zit er allemaal in.”

Bert Steens, Program Director: “Ondernemingen vragen momenteel vooral om controllers die analytics heel goed beheersen. Daar bovenop komt nog een keer dat ze bedrijfseconomie heel goed moeten snappen anders kunnen ze de analytics niet goed toepassen. Tenslotte zullen ze daarom heel goed moeten weten welke IT hulpmiddelen ze toepassen. En hoe de IT infrastructuur van de onderneming eruit ziet.”

Mark Meijer

Petya Mancheva, Business Controller ABN AMRO, "Ik weet meer dan mijn collega's over data analytics, Robotics & blockchain"

Data analytics, Robotics & Blockchain

Bekijk wat studenten en docenten vertellen over de toegevoegde waarde van Data analytics, Robotics & Blockchain.

Mark Meijer, Business Unit Controller bij VolkerWessels
"Je wordt opgeleid tot de controller van nu en de toekomst"

Bart Steens, Program Director VU School of Business and Economics
"Controllers moeten kennis hebben van bedrijfseconomie én analytics"