Alledaags Nederlands op zaterdag

Zaterdagcursus Nederlands tot A2, extensief

Werk, woon of studeer je - tijdelijk - in Nederland? Heb je de Nederlandse taal niet per se nodig voor je werk of studie, maar wil je wel kunnen (mee)praten met buren, vrienden, collega's of medestudenten?

De cursussen Alledaags Nederlands 1.1 en 1.2 zijn gemakkelijk te combineren met werk, studie of gezin. Je hebt één keer per week les op zaterdagochtend en studeert daarnaast veel online. Tijdens de groepslessen oefen je met name je uitspraak en kun je vragen stellen aan de docent. Het tempo is gelijk aan de avondcursussen, maar je hebt minder uren les.

Tijdens de cursus leer je niet alleen de Nederlandse taal kennen, maar ook de cultuur, maatschappij en politiek. Daarnaast maak je kennis met Nederlandse tradities, zoals Koningsdag en Sinterklaas!

Meer informatie over deze cursus
Resultaat
Data en contact

Contact opnemen