Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

De VU-opleiding tot RA geeft richting

Hbo, bachelor of master op zak? Met onze op maat gemaakte trajecten staan voor elke student met passie voor het accountantsvak onze deuren wagenwijd open.

De VU-opleiding tot Registeraccountant geeft een vliegende start óf een nieuwe impuls aan jouw carrière. Bij de VU-opleiding tot RA studeer je op het hoogste niveau en krijg je college van topdocenten die ook werkzaam zijn in de praktijk. Zo leiden we de beste RA’s van Nederland op.

Van (pre)master tot RA: het combitraject

Aan Vrije Universiteit Amsterdam bieden wij een uniek combitraject aan, dat bestaat uit: de deeltijd premaster Accounting & Control, de deeltijd master Accounting & Control en de deeltijd PGO Accountancy. Afhankelijk van jouw academische achtergrond stroom je op één van de opleidingen in het combitraject in.  

Bij de VU-opleiding tot RA geloven we in eigen verantwoordelijkheid. Je zult dan ook een grote mate van flexibiliteit ervaren in je opleiding. Daarnaast zijn wij er altijd om je te ondersteunen. Lukt het combineren van studie, werk en privé even niet? Dan helpen onze studentencoaches je weer op weg. Zonder extra kosten. Zo zijn er allerhande tools vanuit de opleiding waarmee we jou ondersteunen bij het behalen van jouw RA-titel.

Ga je de deeltijdopleiding volgen naast je baan en werk je dus al bij een accountantskantoor? Dan zijn januari en februari drukke maanden voor je. Bij Vrije Universiteit Amsterdam weten we dit. Hier houden we dan ook rekening mee. In deze drukke maanden vinden er geen colleges plaats.

Je kunt met deze opleidingen starten in september, maar ook tijdens het extra instroommoment in februari. De colleges van de deeltijdopleidingen vinden altijd plaats op vrijdag. Deze duidelijkheid maakt de opleiding goed te combineren met je baan.

Corona voorzorgsmaatregelen

In verband met de corona maatregelen vinden onze colleges online plaats. De VU Amsterdam volgt het advies vanuit de Rijksoverheid en zal indien nodig maatregelen aanpassen en/of verlengen.

Partners

Studenten, Studiefaciliteiten & Support

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Neem gerust contact via onderstaande gegevens.

voorlichting.accountancy.sbe@vu.nl

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics Executive Education
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Voor vrijstellingen en/of je toelating kun je contact opnemen met de Examencommissie.

Volg ons op