Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Become the international leader the world needs

MBA in International Business

Join our community of change-makers! Vooruitstrevend, coöperatief, toekomstgericht: met een geheel eigen benadering helpt onze MBA in International Business je om jouw ambities waar te maken. Je ontwikkelt je met behulp van nieuwe kennis, ondernemend denken en holistische perspectieven tot een leider die impact weet te genereren.

Omdat veranderingen zich snel opvolgen in de wereld van nu en conventionele manieren van leidinggeven niet meer volstaan, kiezen wij voor een andere aanpak. Je zult niet alleen de vaardigheden en kennis opdoen die nodig zijn om de grote uitdagingen van vandaag en morgen aan te pakken, maar ook de mentaliteit om je te ontwikkelen tot een leider die kansen omarmt, klaar om een succesvolle en verantwoordelijke toekomst tegemoet te gaan.

De MBA in International Business is meer dan een opleiding. Het is een kans en een uitdaging om je aan te sluiten bij een vooruitstrevende gemeenschap en een ambitieuze veranderaar te worden, toegerust om de wereld vooruit te helpen. Join our community of change-makers!

De MBA in International Business start in september 2021 en is volledig Engelstalig. Lees verder op deze pagina.