Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Stel de experts van LEARN! Academy een onderwijsvraag!

Loket Onderwijsvragen

Tijdens de lockdown hebben we met man en macht gewerkt om al het onderwijs en de toetsing met directe ingang online te krijgen. Even bij een collega binnenlopen om te sparren was er ook niet bij; ineens speelde het hele leven zich online af. Inmiddels zitten we in de volgende fase, zijn er momenten van bezinning en gaan we voorzichtig weer vooruit kijken.

De komende maanden zal ons onderwijs grotendeels online plaatsvinden en gaandeweg zal dit zich ontwikkelen tot een blended vorm. De blended vorm biedt ons de kans om  onder wisselende omstandigheden de kwaliteit van het onderwijs hoog te houden. Dat betekent dat we structureel ons onderwijs moeten gaan her-ontwikkelen. Daar komen grote vragen bij kijken, waar je met je eigen docententeam of een aantal collega’s over wilt kunnen uitwisselen, misschien onder begeleiding van een expert, maar ook kleine vragen, die een snel antwoord behoeven.

Voor deze kleine vragen is er het Loket Onderwijsvragen, bereikbaar via onderwijsvragen.learnacademy@vu.nl.

Achter dit loket zitten de collega’s van LEARN! Academy met expertise op allerlei aspecten van academisch onderwijs, zoals onderwijsontwerp, didactiek, toetsing, studentbegeleiding, groepsdynamiek, inclusiviteit, blended learning, coaching en nog heel veel meer. Jouw vraag zal worden beantwoord door een van deze experts. Soms per mail, een andere keer telefonisch en soms is het mogelijk om kortdurend coaching on the job te krijgen of krijg je de mogelijkheid aan te schuiven in een community van collega’s die met vergelijkbare vragen bezig zijn.

Na het verzenden van je vraag ontvang je binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Op basis van de vragen die binnenkomen blijft LEARN! Academy zoeken naar de meest optimale vormen van ondersteuning: coaching, workshops, intervisie, ontwerpateliers etc.