Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Het volledige terrein van M&A-transacties

Leergang Mergers & Acquisitions: Law, Finance, Skills

Lees hier alle praktische informatie die relevant is voor de Leergang Mergers & Acquisitions: Law, Finance, Skills.

Start
De leergang start voorjaar 2022. 

Inschrijven    
Via het online inschrijfformulier.

Locatie
Atrium Meeting Centre, Strawinskylaan 3001 in Amsterdam.

Planning
Een overzicht van alle bijeenkomsten en data treft u aan in de planning voor het voorjaar 2021.
Een planning voor voorjaar 2022 verschijnt op een later moment op deze webpagina.

Docenten en cursusleiders
Hier vindt u een overzicht met de cursusleiders en alle vaste docenten die betrokken zijn bij deze leergang.

Groepsgrootte
Maximaal 25 cursisten.

Prijs
De prijs voor de leergang bedraagt €5.750,- (prijs 2021, geen btw, inclusief studiemateriaal, consumpties, examengelden en de overnachting, maaltijden en catering overdag tijdens het externe verblijf gedurende de eerste twee cursusdagen). Bij inschrijving 3 weken voor de startdatum, is er geen garantie voor een hotelkamer. Voor deelnemers afkomstig van de partners binnen ZIFO geldt een prijs van € 5.180,- (prijs 2021). Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen. Bekijk hier onze actuele kortingen.

Literatuur
U ontvangt van de VU Law Academy vooraf het onderwijsmateriaal (artikelen, jurisprudentie). Het onderwijsmateriaal kan ook als naslagwerk gebruikt worden. Elk college ontvangt u een hand out met de power point presentatie van dat college.

Punten
55 PO opleidingspunten voor De Nederlandse Orde van Advocaten NOvA, waarvan 6 niet-juridisch. Opleidingspunten van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie zijn op aanvraag.
Deze leergang valt onder het hoofdrechtsgebied Ondernemingsrecht volgens de Nederlandse Orde van Advocaten.

Kwaliteitsgarantie
De VU Law Academy is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze leergangen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). 

Canvas
Het onderwijs wordt ondersteund door de digitale leeromgeving Canvas. Hierop vindt u aanvullingen op literatuur, PowerPoint-presentaties en andere relevante stukken. Zo blijft u op de hoogte van actualiteiten. Ook kunt u via de digitale leeromgeving contact leggen met medecursisten en de cursusleiding.

Studiebelasting
De leergang heeft twee tussentoetsen en wordt afgesloten met het schrijven van een paper en een mondeling examen. Ter voorbereiding van de colleges maakt u bij diverse colleges een praktijk casus. Gerekend moet worden met een voorbereidingstijd van ongeveer 4-6 uur per college. Daarnaast moet rekening gehouden worden met een extra studiebelasting van ongeveer 60 uur voor de tussentijdse toetsen, de paper en het afsluitende mondelinge examen.

Huiswerkopdrachten, tussentoetsen, examen en paper
De twee tussentoetsen zijn in de vorm van een huiswerkopdracht, zijn verplicht en worden beoordeeld met een cijfer. Er mogen maximaal twee deelnemers aan één gezamenlijke toets werken. Voor het afsluitende examen dient elke cursist een eigen paper te schrijven. Voor elke toets en voor het examen is er steeds één herkansingsmogelijkheid. Maximaal mogen twee bijeenkomsten verzuimd worden.

Herkansing
Voor ieder tentamen/examen geldt een herkansingsmogelijkheid. Een kandidaat heeft in het kader van zijn deelname aan de leergang/collegecyclus recht op twee herkansingen. Voor de eerste herkansing worden geen extra kosten in rekening gebracht. Voor de tweede herkansing van een tussentijds tentamen/examen wordt € 75,- in rekening gebracht. Voor de tweede herkansing van een eindtentamen/examen wordt € 150,- in rekening gebracht

Gerelateerde opleidingen 


Meer informatie over deze leergang

Inleiding
Inhoud
Resultaat

Veelgestelde vragen

Accreditaties

Partners

Contact en meer informatie

Inhoudelijke vragen

Heeft u na het lezen van onze brochure nog vragen over de inhoud of opzet van de leergang? Neem dan contact op met de coördinator van deze leergang, Monique Becker via m.becker@vu.nl

Of bel Monique op +31 20 59 83694. 

Praktische vragen

Heeft u vragen over plaatsing of betaling? Bel of mail dan naar Ilse Herweijer via vulaw@vu.nl.

Of bel ons op +31 20 59 86255.

Contactpersoon

Monique becker foto
Ilse Herweijer foto