Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Een effectieve aanpak voor elke alfacursist

Geef je NT2-les aan cursisten die niet of nauwelijks naar school zijn geweest? Dan heb je al gemerkt dat deze doelgroep anders leert dan je misschien gewend bent. Hoe sluit je daarbij aan?

Hoe zorg je voor praktijkgericht, activerend spreek- en luisteronderwijs? Hoe ondersteun je het proces van leren lezen en schrijven optimaal? Hoe zorg je dat je aanpak past bij de uitgangspunten van de nieuwe Z-route? Op deze vragen en meer krijg je antwoord in de praktische korte opleiding Alfabetisering & Z-route. Na elke bijeenkomst pas je je kennis meteen toe in je eigen lespraktijk. Zo heb je na afloop alles in huis om in de Z-route en daarbuiten verder te gaan als goed onderlegde docent Alfabetisering NT2. 

Voor wie?
Deze korte opleiding is geschikt voor NT2-docenten die al NT2-ervaring hebben en bij voorkeur ook al gecertificeerd zijn. De korte opleiding Alfabetisering & Z-route bouwt voort op deze basiskennis en ervaring. Het is daarnaast noodzakelijk dat deelnemers tijdens de opleiding minimaal een dagdeel in de week werkzaam zijn in het Alfa NT2-onderwijs. Het is niet nodig om alfalessen te geven die onder de Inburgering vallen.

Meer over deze opleiding
Inhoud en docent
Resultaat
Data, kosten en inschrijven