Graduates occupy leading positions

Executive Master of M&A and Valuation

De Executive Master of M&A and Valuation is een unieke M&A opleiding op academisch masterniveau waar het hele M&A proces – van strategie tot integratie –wordt behandeld.

Daarmee geeft de opleiding invulling aan de opleidingsbehoefte van het toenemende aantal M&A professionals. Deze parttime executive masteropleiding wordt gezamenlijk aangeboden door de business school van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

De groei van deze doelgroep is een afspiegeling van de sterke groei van de fusie en overname activiteit van het afgelopen decennium. Afgestudeerden van deze academische opleiding bekleden topposities als corporate M&A directeur, CFO, deal partner bij ‘the big 4’, senior investment banker, private equity partner en senior M&A jurist.

Het programma is als Executive Master geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Meer informatie vind je op deze pagina

Online Open Avond

Donderdag 18 november 2021