Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Schrijf je in voor de online bootcamp discussietrucs

Actualiteiten Bootcamp discussietrucs (kosteloos)

Tijdens deze bootcamp discussietrucs krijg je inzicht in welke technieken je kunt gebruiken om je eigen argumentatie – zowel mondeling als schriftelijk – zo overtuigend mogelijk te presenteren.

Inhoud bootcamp
Discussietrucs kunnen een advocaat goed van pas komen om een klant, een wederpartij of zelfs een rechter te overtuigen. Natuurlijk kun je niet met discussietrucs van een zwakke zaak een winnende zaak maken. Maar retorische technieken hebben meer overtuigingskracht dan je op het eerste oog zou denken. Met retorische technieken kun je wel degelijk de overtuigingskracht van je argumenten vergroten en je standpunten zo sterk mogelijk over het voetlicht brengen.

In discussies kun je natuurlijk ook geconfronteerd worden met debattrucjes van degene die je tegenover je hebt. Voor je eigen positie is het dan van belang dat je die trucjes kunt herkennen en pareren.

Tijdens deze bootcamp discussietrucs krijg je inzicht in welke  technieken je kunt gebruiken om je eigen argumentatie – zowel mondeling als schriftelijk – zo overtuigend mogelijk te presenteren. Daarnaast leer je debattrucs te herkennen aan de hand van voorbeelden uit de actualiteit en krijg je strategieën aangereikt om ze te ontmaskeren en pareren.

Trainer
Drs. Mascha Furth is als trainer o.a. verbonden aan de VU Law Academy,  en geeft trainingen bij diverse rechtbanken en gerechtshoven, advocatenkantoren, notariskantoren, juridische adviesbureaus, toezichthouders en juridische afdelingen van gemeenten en ministeries, de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, UWV en de Belasting Academie.

Meer informatie over deze bootcamp
Data, kosten en contact

Contact en meer informatie

Heeft u vragen over deze cursus?

Neem contact op met Ilse Herweijer, medewerker cursistenadministratie via vulaw@vu.nl 

Deze cursus incompany volgen?

E Wij kunnen deze cursus toespitsen op uw wensen. Neem hiervoor contact op met Ireen Schouten, opleidingsmanager incompany cursussen via i.schouten@vu.nl

Contactpersoon

Ilse Herweijer foto
Portretfoto Ireen Schouten