Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Leg de basis en word leraar Engels

Schoolvakminor English Literature

Wil je jouw passie voor taal met leerlingen in het voortgezet onderwijs delen? Studeer je CIW? En wil je doorstromen naar de 2-jarige master Educatie in de Taal- en Cultuurwetenschappen: Engels? Dan is de schoolvakminor English Literature iets voor jou.

Met de schoolvakminor English Literature kan je zonder moeite doorstromen naar de tweejarige master Educatie in de Taal- en Cultuurwetenschappen: Engels. Via deze minor doe je de nodige vakinhoudelijke kennis op het gebied van Engelse literatuur aan, om zo ook met literatuur op masterniveau en in de klas bezig te kunnen zijn.

Toelating en aanmelden

 • Toelatingseisen

  Deze minor is toegankelijk voor bachelorstudenten CIW. Doe je de specialisatie Language Learning & Language Teaching of English Language and Communication Studies? Dan ben je samen met deze schoolvakminor English Literature direct toelaatbaar tot de tweejarige master Educatie in de Taal- en Cultuurwetenschappen. Let op: Je bachelorscriptie moet in het Engels zijn geschreven.

  Volg je de CIW-specialisatie Language and Media? Dan geldt dat je naast deze schoolvakminor nog 6EC Engelse taalkunde extra moet behalen om direct toegelaten te worden (bijv. English: International Communication of The Structures of English). Ook hier geldt: je bachelorscriptie moet in het Engels zijn geschreven.

 • Aanmelden

  VU-studenten kunnen zich aanmelden via VUweb.

  Voor meer informatie, bekijk de aanmeldprocedure.

  Bekijk het vakkenschema met de cursuscodes.

Heb je vragen of persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met de opleidingscoördinator van de tweejarige Master Educatie in de Taal- en Cultuurwetenschappen: Engels. Dr. Anna Kaal

+31 20 59 89979

Contactpersoon

Anna Kaal