Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Wie zijn wij?

VU School of Business and Economics Executive Education verzorgt deeltijdonderwijs voor professionals gericht op Finance, Accounting & Control, Business Analytics & IT, Audit & Compliance, Management & Leadership, Coaching & Professionele vaardigheden.

Met een opleiding voor Register Accountants is SBE Executive Education in 1957 gestart in het aanbieden van postgraduate onderwijs. Vanaf 1986, toen postgraduate opleidingen in Finance & Control en IT Auditing zijn toegevoegd, is het portfolio snel gegroeid en heeft SBE Executive Education een succesvolle en sterke positie weten op te bouwen in professional en executive onderwijs.

Als onderdeel van de universiteit waarborgt SBE Executive Education de hoge academische standaard die typerend is voor onze programma’s. 

De banden met het bedrijfsleven waarborgen dat deze programma's relevant blijven. Deze synergie geeft inzichten en denkwijzen, die onze deelnemers nieuwsgierig maken en ertoe bewegen om nieuwe kennis en praktijken te creëren. Dit stimuleert het lerend vermogen en de verwerving van nieuwe vaardigheden die helpen bij vraagstukken en uitdagingen in de dagelijkse praktijk. 

Studeren aan VU SBE Executive Education betekent dat je een positieve bijdrage gaat leveren aan het bedrijfsleven en de maatschappij.

Blijven leren, blijven ontwikkelen

Associate Dean Bas Bosma heet je van harte welkom. 

Gelegen aan de Amsterdamse Zuidas is SBE Executive Education een academie voor professional en executive onderwijs. De gemeenschappelijke noemer in alle programma’s is ‘interactie’ – tussen wetenschappelijke theorie en praktijk, tussen student en docent en tussen studenten onderling. Hierdoor is de praktische relevantie en toepasbaarheid van het onderwijsmateriaal gegarandeerd. 

Bekijk de video

Misschien ben je hier ook naar op zoek?

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over onze deeltijdopleidingen, studieadvies of sparren over maatwerkprogramma's? Neem dan contact op

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics Executive Education
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons op social media

Contactpersoon

Madeleine Lodewijks
Marleen Stieger