Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Webcolleges bij de VU Law Academy

Naast alle cursussen en leergangen op locatie, kunt u bij de VU Law Academy ook webcolleges volgen op uw eigen locatie en op het door uzelf gekozen tijdstip: thuis, kantoor of in de trein, bij het ontbijt, lunch of diner. Gemakkelijk, handig en tijdbesparend.

Bekijk hier de webcolleges die wij momenteel aanbieden: 

Inschrijven
Inschrijven gaat via het digitale inschrijfformulier. Na het invullen en versturen daarvan ontvangt u een bevestiging en op korte termijn, uiterlijk binnen drie werkdagen, uw persoonlijke link.

Hoe werkt het?
De webcolleges duren twee uur en u ontvangt er 2 PO-punten voor. De webcolleges worden gegeven door topdocenten van de VU. Het bekijken van de opnames is inclusief het cursusmateriaal en powerpoint presentatie. Deze kunt u downloaden en eventueel uitprinten. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding. De opnames zijn te volgen op een desktop, laptop en tablet. 

Verklaring PO-punten
Als u in het kader van de Permanente Opleiding van de NOvA een verklaring PO-punten wilt ontvangen, dient u te voldoen aan de volgende criteria: 

  • U dient de toetsvragen succesvol te maken. Zie voorwaarden onder Toetsregelement (.pdf)
  • U dient het evaluatieformulier in te vullen. Na correct beantwoorden van de toetsvragen komt u automatisch bij het evaluatieformulier. Het invullen van deze evaluatie kost u ongeveer twee minuten;
  • U dient de factuur te hebben voldaan.

Als u aan bovenstaande heeft voldaan dan ontvang u uw verklaring per mail.

Toetsvragen
U krijgt vier multiple choice-vragen. Drie daarvan moet u goed beantwoorden om de toets succesvol af te ronden. Bij foutieve beantwoording ontvangt u een nieuwe set met vier vragen. De vragen dienen in een sessie te worden beantwoord. Het is niet mogelijk de toetsvragen te onderbreken en op een later tijdstip verder te beantwoorden. Ook is het niet mogelijk de toetsvragen te downloaden. Let op: De toetsvragen moeten binnen de vier keer dat u met uw persoonlijke link het webcollege kan volgen, in een sessie afgerond zijn.

Terug naar Home VU Law Academy