Praktische informatie en contact HOVO Amsterdam

Van aanmelding tot VU-voorzieningen en online onderwijs Op deze pagina vindt u alle informatie over aanmelden, betalen, annuleren en over de VU.

1. Gids of nieuwsbrief aanvragen
2. Alle vragen over MijnHOVO
3. Alle vragen over aanmelden en plaatsing
4. Welke informatie over mijn inschrijving en het programma kan ik verwachten?
5. Alle vragen over betalen, ontvangen of schenken
6. Alle vragen rond annulering: werkwijze en kosten
7. Meer informatie over de VU: campus, voorzieningen, bereikbaarheid
8. Hoe werken online en hybride onderwijs
9. De VU-maatregelen rond corona

Vrije Universiteit Amsterdam
HOVO Amsterdam
Postadres: De Boelelaan 1105 - 1081 HV Amsterdam
Bezoekadres: HOVO Amsterdam heeft geen bezoekersbalie, bezoek alleen op afspraak. HOVO is gevestigd op de 7e etage van het Nieuwe Universiteitsgebouw (NU), 7A-71.
E-mail: hovo@vu.nl
Telefoon cursistenadministratie: (020) 598 56 69  van maandag t/m vrijdag van 9.30 en 12.00 uur en van 13.00 - 14.30 uur)

Facebook: facebook.com/hovo.amsterdam
YouTube: youtube.com/c/HOVOAmsterdamVrijeUniversiteit

Contact met betrekking tot het programma – hebt u interesse een cursus te geven voor HOVO?
Stuur dan een mail met een voorstel en een (kort) CV naar Carolien van Bergen, c.d.van.bergen@vu.nl. Telefoon: 020 5989225.
(Let op: wilt u contact over praktische en administratieve zaken, bel dan 020 5985669).

Medewerkers HOVO Amsterdam

Carolien van Bergen programmadirecteur HOVO Amsterdam | VU vanaf vijftig
Astrid Janse
Onderwijscöordinator
Tullia Mocci
Medewerker studentenzaken
Vivian van Piggelen Medewerker studentenzaken

Uw vragen over administratieve zaken kunt u sturen naar hovo@vu.nl. Vanwege de werkbaarheid verzoeken wij u vriendelijk om eerst te kijken of u het antwoord op uw vraag op deze website kunt vinden bij Over HOVO over Informatie over de VU.

Snel navigeren website HOVO Amsterdam

Heeft u vragen? Kijk dan eerst op de pagina Praktische informatie en contact. Daar vindt u veel antwoorden over bijvoorbeeld online onderwijs, MijnHOVO, aanmelden en plaatsen, annuleren, de VU campus enzovoorts.