Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Finance Opleidingen

Snelle ontwikkelingen op de financiële markten leidden tot de sterke behoefte aan meer expertise bij financiële professionals. Deze expertise is te verkrijgen door meer onderwijs en onderzoek.

De VU streeft er naar om binnen de School of Business and Economics (SBE) fundamenteel onderzoek, toegepast onderzoek en opleidingen op alle gebieden van de financiële discipline onder te brengen. VU SBE Executive Education, gericht op deeltijdonderwijs,  stelt zich primair ten doel een sterke Finance discipline neer te zetten met een internationaal sterke reputatie en uitstraling.

Opleidingen Finance

VU SBE Executive Education verzorgt opleidingen en fundamenteel en toegepast onderzoek in het complete spectrum van de financiële en beleggingssector. Binnen het SBE Executive Education varieert dat van Risk Management, Treasury Management, Cash Management tot bijvoorbeeld het gerenommeerde RBA programma. Van deeltijd masteropleidingen tot modulair onderwijs.

Het academische curriculum is gericht op het verkrijgen van praktische kennis en technische vaardigheden die belangrijk zijn om succesvol te functioneren in tal van financiële en analytische beroepen. De interactie met vakgenoten en docenten, die ruime ervaring hebben in de praktijk, stimuleren je om de theorie in je eigen praktijk toe te passen. 

Bij meerdere finance opleidingen bij VU SBE Executive Education is het mogelijk om een wereldwijd geaccrediteerde titel te behalen, zoals Chartered Financial Analyst of Registered Treasurer, die compliant is volgens de meest recente standaarden.Bekijk alle deeltijd Finance opleidingenTerug > Home > VU School of Business and Economics Executive Education