Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Business Analytics, Data Science & IT opleidingen

In dit digitale tijdperk zijn kennis en vaardigheden op het gebied van Business Analytics, Datat & IT voor professionals op nagenoeg elk vakgebied onontbeerlijk.

De meest belangrijke trends en innovaties in informatietechnologie en (business) data analytics en cloud computing komen aan bod in het hoogwaardige onderwijsaanbod van VU School of Business and Economics (SBE) Executive Education. Gerenommeerde docenten staan ervoor garant dat je ingevoerd raakt in de technische mogelijkheden en de (wettelijke) beperkingen alsook in praktische methodologieën, tools en strategieën voor een optimale benutting van data in de bedrijfsvoering van jouw organisatie. 

Je wordt opgeleid om op dit vlak oog te houden voor de praktische toepasbaarheid in jouw situatie en in een beslissingsondersteunende rol het strategische en operationele management te adviseren.

Opleidingen in Business Analytics, Data Science & IT


Er is steeds meer behoefte aan mensen die data (big data) kunnen omzetten in waardevolle inzichten. Zo neemt het belang van data snel toe voor de beslissingsondersteunende rol van de financiële functies en heeft big data  een steeds grotere invloed op het business modellen van bedrijven. Digitale innovatie kan niet zonder data-analyse. 

In meerdere opleidingen in ons Executive aanbod verdiep je je in analytische vaardigheden, waarin je kunt kiezen tussen 'business analytics',  performance management en analytics gericht op finance professionals. Het aanbod in onze deeltijdopleidingen binnen Business Analytics, Data & IT varieren van masteropleidingen, academische postgraduate opleidingen tot masterclasses en cursussen


Wil je je verder bekwamen in data-analyse, digitale transformatie, data governance, big data, advanced analytics? 

Bekijk dan alle deeltijdopleidingen binnen dit prachtige vakgebied.Terug > Home > VU School of Business and Economics Executive Education