Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Begin je studie goed met de VU Introductiedagen

De ideale manier om kennis te maken met de universiteit, je studiegenoten, je studiestad en alles wat met studeren te maken heeft. 

Best spannend, zo’n eerste kennismaking, maar je bent niet alleen. Samen met zo’n 4000 andere eerstejaars ga je dit avontuur aan. Je wordt ingedeeld in een groepje met vijftien studiegenoten en twee ervaren mentoren: ouderejaarsstudenten die de weg op de VU en in Amsterdam al goed kennen. Je kunt kiezen tussen alles erop en eraan of de beknopte versie. 

  • In vijf dagen thuisraken op de campus en in de stad
    Ga mee op tour over de VU-campus en probeer een paar sporten uit op Campus Uilenstede. Maak kennis met alle studentenverenigingen op het gebied van sport, cultuur, religie en gezelligheid die de VU en Amsterdam te bieden hebben. En leer de stad beter kennen: je kunt verschillende musea bezoeken, maar ook een concert bijwonen in het Concertgebouw of een rondvaart maken over de grachten. Tijdens de Comedy Night bezoek je een van de theaters in de stad en je sluit de week feestelijk af met een grandioos eindfeest in de Melkweg en Paradiso!
  • Meedoen in 2021?
    In 2021 zijn de VU Introductiedagen op 25, 26, 27, 30 en 31 augustus. We streven ernaar het programma te publiceren en de registratie te openen in juni 2021. Houd ook onze VU Introduction Days App in de gaten, beschikbaar via de App store en Google Play Store.
  • De korte versie: in twee dagen voorbereiden op je studie
    Je kunt ook alleen maandag 30 en dinsdag 31 augustus meedoen: je krijgt dan een tour over de VU-campus, maakt nader kennis met je opleiding en er is een keuzeprogramma waar je twee workshops kunt kiezen, bijvoorbeeld Slim studeren of Klaar voor de taaltoets. 

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op

Stuur een mail naar contact@vu.nl