Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Audit & Compliance Opleidingen

Voor professionals op het gebied van internal of financial (IT-)auditing en compliance- en integriteitsactiviteiten biedt VU School of Business and Economics (SBE) Executive Education een aantal topopleidingen waarin de laatste inzichten vanuit de wetenschap worden gecombineerd met praktijkkennis.

Steeds meer bedrijven zien de noodzaak om als organisatie duidelijk zichtbaar compliant en integer te zijn en de risico’s te verminderen die voortvloeien uit de aantasting van (internationale) wet- en regelgeving en maatschappelijke normen. Onlosmakelijk daarmee verbonden zijn de snelle en ingrijpende ontwikkelingen in IT en cybersecurity, die verregaande implicaties hebben voor bedrijfseconomie en accountancy. 

Online Open Avond

Donderdag 20 mei 2021

Meld je aan!

Voor future-proofing biedt VU SBE Executive Education een scala van opleidingen die zijn toegespitst op finance professionals. Daarin besteden we veel aandacht aan advisering bij strategische, tactische en operationele vraagstukken en de manier waarop je de nieuwe kennis en inzichten kunt toepassen op je eigen werkomgeving.

De opleidingen in (digital en internal) Auditing, Compliance en Integriteitsmanagement variëren van deeltijd masteropleidingen tot postgraduate opleidingen en professional opleidingen van kortere duur zoals workshops, masterclasses, modules en leergangen

Terug > Home > VU School of Business and Economics Executive Education