Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Ontdek de fundamentele rol van taal in gezondheidscommunicatie

CIW: Dialogue, Health and Society

Geïnteresseerd in de rol van taal en communicatie bij het aanpakken van gezondheidsproblemen? Kies dan voor de Engelstalige specialisatie Dialogue, Health and Society.

In deze masterspecialisatie van Communicatie- en Informatiewetenschappen bestudeer je de rol van taal en communicatie bij het aanpakken en begrijpen van de grote gezondheidsproblemen van vandaag. In een wereld waar onzekerheid regeert en complottheorie├źn gretig worden gedeeld, is dialoog tussen andersdenkenden essentieel. 

Je leert hoe taal wordt gebruikt in situaties uit de praktijk: van arts-pati├źntinteractie tot bijvoorbeeld online debatten over de vaccinatie tegen COVID-19. Tijdens je stage leer je deze inzichten toe te passen en de dialoog te faciliteren. Na je studie kan je verschillende kanten op. Word bijvoorbeeld communicatiemanager bij een overheidsinstantie of onderzoeker aan een universiteit!

Dialogue, Health and Society is een specialisatie van de master Commmunicatie- en Informatiewetenschappen. De andere specialisaties zijn:

Deze opleiding is Engelstalig. Geïnteresseerd? Kijk voor uitgebreide informatie op de Engelstalige pagina. Daar vind je ook meer informatie over de toelatingseisen en aanmelden.