Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.

Permanente educatie voor CPC, RA en RC

Het Zijlstra Center biedt een gevarieerd PE programma dat je in staat stelt in drie jaar tijd 120 PE punten te behalen. Actuele thema’s op het gebied van Public Control, Audit, Governance en Leadership komen aan bod, verzorgd door vooraanstaande hoogleraren en (gast)docenten. 

PE-verplichting 

Het Zijlstra PE programma stelt je als CPC, RA, RC, CMA, RO of AA in staat om tegen een aantrekkelijke prijs ruim aan je PE verplichting te voldoen. Jaarlijks wordt voor circa 70 PE punten een programma ontwikkeld, dat in samenspraak met de deelnemers uit het programma en deskundigen uit de sector tot stand komt. Deelnemers beoordelen de cursussen en seminars over het algemeen met goed tot zeer goed.  Direct naar het programma

Voor wie?
De cursussen van het Zijlstra PE programma staan geregistreerd bij de EICPC (voor CPC) en de NBA, maar staan ook open voor andere professionals die hun kennis en deskundigheid willen vergroten op het gebied van control-, governance- en leiderschapsvraagstukken, specifiek gericht op (lokale) overheden en de non-profitsector.

Prijs en inschrijving
Inschrijven is mogelijk als abonnee, voor een vast bedrag van € 1.795,- per jaar (tarief 2020). Hiermee ben je verzekerd van circa 10 kwalitatief hoogwaardige cursusdagen die ingaan op de meest actuele thema’s op het gebied van Public Control, Audit, Governance en Leadership. Inschrijving geldt tot wederopzegging. Na schriftelijke opzegging gaat de beëindiging van de inschrijving per eerstvolgend kalenderjaar in.
Inschrijfformulier

Deelname aan losse cursusdagen
Deelname aan cursusdagen zonder abonnement bedraagt € 550,- per dag (à maximaal 7 PE punten). Inschrijven voor een losse cursusdag kan door je aan te melden via hetzijlstracenter@vu.nl o.v.v. je naam, de cursusdag en het factuuradres.

Er zijn algemene voorwaarden van toepassing. 

Partners

Online Open Avond

Donderdag 20 mei 2021

Meld je nu aan!