Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Voor startende controllers

Young Public Controllers opleiding

De Young Public Controllers opleiding van het Zijlstra Center richt zich op young professionals die werkzaam zijn als startende controller, financieel adviseur of trainee op het gebied van control bij een publieke of non-profitorganisatie. 

De opleiding helpt je om het vak van controller in een publieke omgeving in de vingers te krijgen en de vraagstukken die je tegenkomt met een bredere blik te benaderen. Dat maakt dat je steviger in je schoenen staat bij de uitoefening van je vak en gerichter kunt bijdragen aan een goed functionerende organisatie en samenleving. En dat betekent weer dat je uiteindelijk meer voldoening en plezier uit je werk zult halen en sneller en gerichter volgende stappen in je loopbaan kunt zetten. Kortom, de YPC opleiding is een mooie investering in jezelf en in het publieke belang.

Duur: 8 maanden (10 modules die in 5 bijeenkomsten worden aangeboden en een afsluitende Battle)
Kosten totale opleiding: € 4.950,- 
Start: Di 21 Januari 2021
Locatie: Een centraal gelegen locatie, die zowel met de auto als het OV goed bereikbaar is

Voor wie?
De Young Public Controllers opleiding is speciaal ontwikkeld voor startende controllers, financieel adviseurs en trainees op het gebied van public control met maximaal drie jaar werkervaring. Ook als je al langer bij een publieke organisatie werkt, maar een overstap naar Control overweegt, geeft deze opleiding je een solide basis om verder te groeien in die richting.

Laat je informeren en inspireren tijdens de extra Online Open Avond op dinsdag 8 december, om 18.00 uur!

DIRECT AANMELDEN VOOR DE ONLINE OPEN AVOND OP 8 DECEMBER 

Partners

Online Open Avond

Donderdag 20 mei 2021

Meld je nu aan!

Kjell volgde de Young Public Controllers opleiding

Kjell volgde de Young Public Controllers opleiding

“De opleiding biedt zowel innovatieve wetenschappelijke kennis als praktische vaardigheden. Zo was het voor mij bijvoorbeeld een eyeopener om bij het thema risicomanagement breder te kijken dan het financiële perspectief. De vertaalslag naar de praktijk stimuleert de reflectie en helpt om met een frisse blik naar de organisatie te blijven kijken en om deze blik over te brengen op anderen.”

Alumnus van de Young Public Controllers opleiding