Take a fresh look at business: inspire and be inspired!

Parttime MSc in Business Administration

Business Administration in beweging

Theoretische inzichten gebruiken om met een scherpe blik om je heen te kijken en vooruit te zien. In het bedrijfsleven dat continu in beweging is met beide benen op de grond blijven. De omgeving inspireren. Dat is waar de parttime opleiding Master of Science in Business Administration aan wil bijdragen.

Deze opleiding is de deeltijdvariant van de opleiding Master of Science in Business Administration van de VU Amsterdam. Het enige programma in Nederland dat zich richt op de zakelijke dienstverlening, de grootste en snelst groeiende sector in de Nederlandse economie.

Het programma stelt studenten in staat geavanceerde op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde kennis en vaardigheden tot zich te nemen. Samen met een kleine groep ambitieuze medestudenten wordt onder begeleiding van hooggekwalificeerde docenten gewerkt aan het doorgronden van complexe organisatievraagstukken.

Of studenten nu als management consultant werkzaam zijn, een functie bekleden in de financiële sector, de IT-sector of een andere organisatie binnen de zakelijke dienstverlening, de parttime opleiding Master of Science in Business Administration biedt de noodzakelijke academische kennis en vaardigheden om vooruit te komen. Dit alles op de voor de Vrije Universiteit Amsterdam kenmerkende manier: gepassioneerd, betrokken en met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

In dat kader nodig ik geïnteresseerden dan ook graag uit om contact met mij op te nemen voor een persoonlijk gesprek.

drs. F.E.J.M. Derksen
Programmaleider Parttime Master of Science in Business Administration

De opleiding in het kort

Duur: Parttime, 2 jaar
Start: februari 2021
Colleges: wekelijks op maandagavond  van 18.00-22.00 uur
Tijdsinvestering: 20 uur per week inclusief 4 uur college
Voertaal: Nederlands
Titel: Master of Science (MSc)
Collegegeld master: € 9.500 per jaar, in totaal € 19.000
Collegegeld premaster: € 1.350

De parttime opleiding MSc in Business Administration aan de VU

Sinds februari 2000 biedt de School of Business and Economics opleidingen aan die toegespitst zijn op de bedrijfskundige vraagstukken. De School heeft de ambitie om voor organisaties in Nederland een herkenbare en gerenommeerde instelling te zijn die hoogwaardig onderwijs biedt, gericht op organisatie- en managementvraagstukken.

De parttime opleiding MSc in Business Administration is een wetenschappelijke master. Dat betekent dat het onderwijs is gebaseerd op en wordt gevoed door onderzoek. De opleiding is geschikt voor hen die behoefte hebben aan academische kennis en kunde op het gebied van strategie & organisatie, economie, technologie en gedragswetenschappen.

De Master of Science in Business Administration van de VU is geaccrediteerd door de NVAO (Nederlands-Vlaams Accreditatie Organisatie).

Online Open Avond

Donderdag 20 mei 2021