Take a fresh look at business: inspire and be inspired!

Parttime MSc in Business Administration

Theoretische inzichten gebruiken om met een scherpe blik om je heen te kijken en vooruit te zien. In het bedrijfsleven dat continu in beweging is met beide benen op de grond blijven. De omgeving inspireren. Dat is waar de parttime opleiding Master of Science in Business Administation aan wil bijdragen.

Deze opleiding is de deeltijdvariant van de opleiding Master of Science in Business Administration van de VU Amsterdam. Het enige programma in Nederland dat zich richt op de zakelijke dienstverlening, de grootste en snelst groeiende sector in de Nederlandse economie.

Het programma stelt studenten in staat geavanceerde op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde kennis en vaardigheden tot zich te nemen. Samen met een kleine groep ambitieuze medestudenten wordt onder begeleiding van hooggekwalificeerde docenten gewerkt aan het doorgronden van complexe organisatievraagstukken.

Of studenten nu als management consultant werkzaam zijn, een functie bekleden in de financiƫle sector, de IT-sector of een andere organisatie binnen de zakelijke dienstverlening, de parttime opleiding Master of Science in Business Administration biedt de noodzakelijke academische kennis en vaardigheden om vooruit te komen. Dit alles op de voor de Vrije Universiteit Amsterdam kenmerkende manier: gepassioneerd, betrokken en met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

In dat kader nodig ik geĆÆnteresseerden dan ook graag uit om contact met mij op te nemen voor een persoonlijk gesprek.

drs. F.E.J.M. Derksen
Programmaleider Parttime Master of Science in Business Administration