Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.

Bestuurssecretaris: spin in het web

Opleiding voor bestuurssecretarissen

Als bestuurssecretaris heb je een belangrijke rol bij het organiseren van bestuur en besluitvorming binnen jouw organisatie. 

Je bent de rechterhand van het bestuur en vaak ook secretaris van de raad van toezicht. Dat maakt je een belangrijke schakel tussen het bestuur en de interne organisatie enerzijds, en de externe relaties met belangrijke stakeholders /belanghebbenden anderzijds. Als spil in het organiseren van (politiek) bestuurlijke contacten en het bij elkaar brengen van de juiste partijen ben je vaak de initiërende en daarop sturende functionaris. Om in dit brede krachtenveld te kunnen functioneren, dien je als bestuurssecretaris te beschikken over een breed pakket van kennis en vaardigheden.

In de opleiding voor bestuurssecretarissen staat deze brede benadering centraal. Tijdens vijf interactieve bijeenkomsten oriënteer je je op de ontwikkelingen en veranderingen in de functie van bestuurssecretaris en formuleer je hoe jij daar persoonlijk invulling aan geeft.

Duur: Vier dagen (van 9.00 tot 17.00 uur) en een afsluitende middag
Start: Februari 2021 (bekijk de data)
Kosten: € 3.175,- (als onderwijsinstelling zijn we vrijgesteld van btw)

Voor wie?
Heb je ervaring als bestuurssecretaris of vervul je een functie met vergelijkbare werkzaamheden? En heb je behoefte aan reflectie op de dagelijkse invulling van je rol? Dan is deze opleiding geschikt voor jou. 

Partners

Online Open Avond

Donderdag 19 november 2020

Meld je nu aan!