Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.

Certificaat en route naar de master in executive coaching

Master
Nederlands NL
Wisselend

Op dit moment zijn er drie vervolgopleidingen mogelijk na het volgen van de postgraduate opleidingen Executive Coaching en/of Executive Teamcoaching.

De eerste route is voor mensen die op zoek zijn naar een beroepskwalificatie: de VU Certified Executive Coach. In deze variant volgen deelnemers zowel de PGO Executive Coaching als de PGO Executive Teamcoaching. Daarna schrijven deelnemers een eindopdracht in de vorm van een publicabel artikel, dat relevant is voor de eigen praktijk. De kosten van begeleiding door één van de kerndocenten zijn 3.400 euro.

De tweede route is voor mensen die op zoek zijn naar een geaccrediteerde Master in Science en ook breder geïnteresseerd zijn in de bedrijfskundige context waarin veel van onze cliënten werken. Deze deelnemers kunnen na afronding van de PGO Executive Coaching of de PGO Executive Teamcoaching doorstromen naar de parttime opleiding Bedrijfskunde van de VU. Dit programma leidt op tot een Msc in de Bedrijfskunde met specialisatie Executive Coaching. Deelnemers schrijven in deze variant ook hun thesis over coaching.

De derde optie is de route naar Ashridge: in deze variant gaan deelnemers na afronding van de PGO Executive Coaching (die vrijstelling geeft voor module 1 bij Ashridge) door met de Personal Reflective Journal (Module 2), Coach Accreditation (Module 3), Inquiry into the Coaching Profession (Module 4) en Inquiry into own Coaching Practice (Module 5). Deze optie is interessant voor deelnemers die een internationale accreditatie en MSc nastreven in executive coaching.

Partners

Online Open Avond op 13 mei

Maak kennis met onze programma's en docenten

Meld je aan