Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Voor de financiële top bij overheid en non-profit

Executive Program Public CFO

In samenwerking met de VRC Academy  biedt het Zijlstra Center een programma voor de financiële top bij overheids- en non-profit organisaties: het Executive Program Public CFO.

In een zesdaags programma worden de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van control, governance en leiderschap besproken, met in het bijzonder aandacht voor de ontwikkelingen op het gebied van Big Data en IT, maar ook voor de manier waarop u invulling geeft aan uw persoonlijk leiderschap, aan uw (veranderende) rol als leidinggevende. De opleiding is bedoeld voor ervaren controllers, financieel directeuren en bestuurders met al de nodige postacademische scholing achter de rug, die vooral behoefte hebben aan uitwisseling en reflectie.

Ervaren docenten van de Vrije Universiteit Amsterdam en inspirerende sprekers uit de publieke en non-profitsector staan garant voor een kwalitatief hoogwaardig programma met een multidisciplinair karakter. De bijeenkomsten vinden plaats op de VU en bij de VRC Academy (beiden in Amsterdam). Tussen de middag wordt gezamenlijk geluncht.

Duur: 6 dagen
Kosten: € 4.995,-      
Start: Voorjaar 2021
42 PE punten

Partners

Online Open Avond

Donderdag 20 mei 2021

Meld je nu aan!