Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.

Datagedreven Sturing in de Publieke Sector: Van belofte naar resultaat

Datagedreven Sturing in de Publieke Sector

Bij veel publieke organisaties bestaat het vertrouwen dat slim omgaan met data leidt tot betere resultaten voor burgers en de samenleving, zoals schonere straten, veiliger buurten, betere voorzieningen, etc. Maar hoe kom je dan tot daadwerkelijk betere resultaten op basis van data? Wat vraagt dit van jou en jouw organisatie?

Je krijgt nieuwe inspiratie en kennis van best & worst practices, bewezen veranderkundige aanpakken en de nieuwste inzichten op het gebied van datagestuurd werken. Na de leergang beschik je over de expertise en vaardigheden om als verbinder tussen bestuur, organisatie en data-specialisten te functioneren. Je bent in staat om  alle relevante ontwikkelingen op het gebied van data te begrijpen en beter in te zetten in jouw organisatie.

In de leergang 'Datagedreven Sturing in de Publieke Sector' maken bevlogen hoogleraren en experts uit de praktijk de vertaling van wetenschappelijke inzichten naar concrete handvatten voor jouw dagelijkse werkzaamheden. Er is daarbij veel ruimte om kennis en ervaring uit de eigen praktijk te delen en van elkaar te leren. 

Duur: 8 collegedagen (op woensdag, van 9.30 - 16.30u) en een kennismakingsochtend (op donderdag van 9.30 - 12.30u)
Eerstvolgende startmoment: 4 juni 2020
Kosten: € 3.200,-

Partners

Online Open Avond

Donderdag 3 september 2020

Meld je nu aan!