Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Nieuwe kansen en uitdagingen voor public professionals

Big data in de publieke sector

De leergang Big data in de publieke sector zoekt het spanningsveld op van technische mogelijkheden, wenselijkheden, (wettelijke) beperkingen, organisatorische uitdagingen en maatschappelijke legitimiteit waar publieke en maatschappelijke organisaties in dit digitale tijdperk mee te maken krijgen. 

De leergang bereidt u voor om positie te kunnen nemen in het snel toenemend belang van data en data-analyse voor prestatiebeoordeling en besluitvorming in het publieke domein. Aan de hand van praktijkcases en oefeningen ervaart u op welke wijze big data en business analytics daaraan kunnen bijdragen. Daarnaast leert u ook de beperkingen kennen op het terrein van technologie, maatschappelijke legitimiteit en besluitvormingsgedrag. Per bijeenkomst wordt een thema verder uitgediept door een van de hoofddocenten en vervolgens concreet gemaakt aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Duur: 6 bijeenkomsten op dinsdagavond van 18.00 – 21.00 uur
Start: najaar 2020
Kosten: € 2.450,- (vrijgesteld van btw)
PE punten: 18

Voor wie?
Het programma richt zich in het bijzonder op ervaren public controllers en professionals in aanverwante functies in het publieke domein, die actief betrokken zijn bij de prestatiebeoordeling en de besluitvorming binnen hun organisatie. Zij hebben de wens zichzelf verder te bekwamen in hun kennis van, maar ook in de toepassing van de mogelijkheden met big data. 

Partners

Online Open Avond

Donderdag 20 mei 2021

Meld je nu aan!