Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.

Data governance, big data, advanced analytics en de invloed van big data

Advanced Business Analytics & (Big) Data Governance voor Financials

Deze leergang voor professionals in financiële functies borduurt voort op de leergang Business Analytics voor Financials

In zes avonden wordt ingegaan op vele aspecten van data governance, big data, advanced analytics en de invloed van big data op het businessmodel van bedrijven. Er wordt gebruikgemaakt van praktijkcases en er wordt veelvuldig geoefend zodat deelnemers zich de benodigde vaardigheden en technieken eigen kunnen maken. De leergang wordt afgesloten met een sessie die is gewijd aan wetgeving/privacy rond het gebruik van data.

Mist u de nodige ervaring?

Dan is het toch mogelijk om deel te nemen aan de leergang Advanced Analytics door eerst een speciaal voorloopcollege te volgen op woensdag 7 oktober 2020 van 18.00 - 21.00 uur. Tijdens dit college worden de highlights uit de leergang Business Analytics en de basisvaardigheden van statistics zeer beknopt besproken, zodat er een goede aansluiting is met de onderwerpen in de leergang Advanced Analytics.

Deelname aan dit voorloopcollege kost € 295,- en is alleen mogelijk in combinatie met het volgen van de leergang Advanced Analytics.

Partners

Online Open Avond

Donderdag 3 september 2020

Meld je nu aan!