Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Haal het beste uit mensen en verhoog je prestaties!

ADRIBA Certified OBM Foundation

ADRIBA is sinds enkele jaren een Postgraduate opleiding van de School of Business and Economics, Executive Education aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. We zijn bijna 10 jaar actief in het aanbieden van academisch onderwijs in OBM. 

OBM staat voor Organizational Behavior Management en is een wetenschappelijk gefundeerde en gevalideerde aanpak om meetbaar en aantoonbaar prestaties in organisaties te optimaliseren via positieve gedragsbeïnvloeding. We leren mensen hoe ze kunnen zorgen dat andere mensen dingen gaan doen omdat ze het willen en er zelf voordeel van ondervinden. Via die weg worden dus de prestaties verbeterd.

ADRIBA Certified OBM Foundation

De noodzaak voor het kunnen sturen van gedragsverandering in een organisatie wordt steeds groter. Kennis over de werking en beïnvloeding van gedrag is noodzakelijk in de moderne bedrijfsvoering. Immers, gedrag veroorzaakt alle resultaten. Enkel het sturen op resultaten kan helaas leiden tot ongewenst gedrag. Daarvan zien we nog regelmatig het bewijs in de media met het zoveelste schandaal. Hoe boek je de gewenste resultaten met bijbehorend gewenst gedrag van jouw medewerkers? De ADRIBA Certified OBM Foundation training biedt hiertoe de theoretische kennis in een aantal prikkelende, interactieve colleges:

  • Organizational Behavior Management (OBM) is dé praktische wetenschappelijke methodiek die kan zorgen voor structurele en blijvende gedragsverandering in organisaties. We noemen het ook wel gedragsmanagement.
  • Deze aanpak legt de focus op gedragsbeïnvloeding en sluit prima aan bij bestaande organisatie verbeteringsaanpakken, zoals Lean, Six Sigma, ITIL, Agile, etc.
  • OBM is gestoeld op de wetenschappelijke fundamenten van meting, analyse en sturing van menselijk gedrag.
  • Tevens wordt deze evidence based methodiek door diverse Fortune 500 bedrijven in de VS al jarenlang met succes toegepast.
  • Ook in Nederland vinden al jaren succesvolle implementaties plaats door professionals die de ADRIBA Certified OBM Practitioner opleiding hebben gevolgd. 
  • Grijp dus nu je kans om ook jouw waarde als gedragsbeïnvloeder te verhogen! Voor slechts € 1.950,- bouw je in drie dagen tijd de basiskennis op over deze krachtige methodiek. De prijs is inclusief examen.
  • In het begin van de zomer start er weer een training: data zijn 4, 11 en 18 juni, locatie: VU of in de omgeving van de VU (ingericht met in acht neming van de maatregelen die vanuit de overheid zijn vastgesteld).

         

 “Ja, ik doe mee!”

Partners

Online Open Avond

Donderdag 20 mei 2021

Meld je nu aan!