Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.

English Language and Communication Studies

Communicatie- en Informatiewetenschappen

Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.
Meld je aan

Afgestudeerd, en dan? 

Na de bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen: English Language and Communication Studies kiezen de meeste studenten voor doorstuderen, maar je kunt ook aan de slag in de meest uiteenlopende functies.

Tijdens jouw studie heb je geleerd op welke manier mensen het Engels wereldwijd gebruiken, zowel in het dagelijkse als professionale leven. Je hebt kennis over de variĆ«teiten van het Engels wereldwijd, en weet hoe taal verandert. Daarnaast heb je geleerd over de rol van het Engels in de maatschappij en in verschillende sociale situaties. Natuurlijk heb je ook je eigen vaardigheden in het gesproken en geschreven Engels ontwikkeld. 

Wat kun je doen na je opleiding

Je gaat door met studeren

Na het traject English Language and Communication Studies kun je masteropleidingen volgen op gebieden als schrijven, redigeren en vertalen, taalvariatie, discourse analyse of toegang krijgen tot een lerarenopleiding Engels in Nederland of in het buitenland. 

Je gaat werken

Het traject biedt je niet alleen een wetenschappelijke opleiding, je ontwikkelt ook beroepsrelevante vaardigheden voor het werken in een internationale omgeving. 

Mogelijke functies:

  • vertaler
  • docent
  • ontwikkelaar van educatiemateriaal
  • onderzoeker
  • redacteur