Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Webinar leergang Effectieve conflicthantering

28 maart 2021
De VU Law Academy en het Centrum voor Conflicthantering zijn een bijzondere samenwerking aangegaan bij het ontwikkelen en de organisatie van de Leergang effectieve conflicthantering, onderhandelen en mediation voor juristen. Door bundeling van specifieke kennis van beide partijen is deze unieke leergang ontwikkeld die inspeelt op de nieuwe eisen die gelden voor juristen en andere academische professionals die in een juridische omgeving werkzaam zijn.

Webinar
Op woensdag 7 april om 19.00 uur organiseert de VU Law Academy samen met het Centrum voor Conflicthantering een gratis webinar over Effectieve Conflicthantering, Onderhandelen en Mediation. In dit webinar lichten docenten Dick Allewijn en Arno Akkermans een tipje van de sluier op wat u kunt verwachten tijdens de leergang die 17 mei 2021 van start gaat. Bekijk hieronder het programma.

19:00 - 19:05 uur: Welkom en introductie
19:05 - 19:25 uur: Korte lecture: De jurist van de toekomst door prof. mr. Arno Akkermans
19:25 - 19:50 uur: Korte lecture: De escalatietrap door prof. mr. Dick Allewijn
19:50 - 20:00 uur: Overzicht leergang Effectieve conflicthantering, onderhandelen en mediation voor juristen & mogelijkheid tot inschrijven

Bent u geïnteresseerd in de leergang maar heeft u nog een aantal vragen of wilt u graag extra informatie ontvangen? Laat u informeren en inspireren tijdens deze (kosteloze) webinar. Meld u aan.

Uitspraken van cursisten over deze leergang: 
"De leerstof is heel praktijkgericht. Je kan er direct zelf mee aan de slag."
"Een zeer volledige leergang met een prettige sfeer, waarin je handvatten krijgt voor het omgaan met conflicten."
"Dit is waar het om draait bij onderhandelen. Hetzelfde geldt voor conflictbemiddeling. In de leergang vat men de essentie van beide disciplines, die een zeer wezenlijk onderdeel van de praktijk vormen. Bovendien inspireert het mij om dieper door te graven op het onderdeel mediation."
"De verschillende onderdelen, die toch ook weer onderlinge samenhang hebben spraken mij zeer aan in deze leergang. En een mooi begin om op verder te bouwen."
"De methode en vaardigheden achter mediation dus het in praktijk brengen van het vak worden goed over het voetlicht gebracht."

Meer informatie over de leergang en inschrijven.