Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.

VU Masterevent

Kom 6 maart naar het VU Online Masterevent. Verander je wereld, studeer aan de VU.

Ben je je al aan het oriënteren op je masteropleiding en wil je meer weten over de opleiding die je op het oog hebt? Kom dan naar de online open dag van de Vrije Universiteit Amsterdam en verdiep je in onze masteropleidingen! Op zaterdag 6 maart van 11:00 tot 16:00 uur vindt het volgende VU Online Masterevent plaats. Virtueel, maar wel met alle informatie die nodig is om een goede beslissing te nemen. 

Volg je een hbo-opleiding of heb je deze (bijna) afgerond? Dan wil je ongetwijfeld meer weten over onze premasters.

Wat is er te zien en te doen? 

Tijdens ons online masterevent vind je alles wat je nodig hebt om je te oriënteren op onze meer dan 100 masteropleidingen. Ook al is onze open dag dit jaar anders dan normaal, we doen ook online waar we goed in zijn: jou helpen bij het maken van de juiste keuze. Op 6 maart kun je inloggen op ons online open dag platform om je helemaal onder te dompelen in alles wat de VU te bieden heeft. Naast het bekijken van opleidingsvideo’s kun je via de live chat al je vragen stellen aan studenten en docenten. Je hebt daarmee de mogelijkheid om tussen 11:00 en 16:00 rustig rond te kijken bij je favoriete opleiding(en).

Verdiep je in de opleiding of specialisatie van jouw keuze, stel je vragen via de chat aan masterstudenten en docenten, en proef de sfeer op de virtuele campus. Op de online open dag helpen we je bij het vinden van de (pre)master die aansluit bij jouw vaardigheden, interesses en toekomstplannen. Spreekt bijvoorbeeld een research master of een educatieve master je aan? Welke master je ook kiest; als je studeert aan de VU, ontwikkel je je talent en lever je een wetenschappelijke én maatschappelijke bijdrage.

Internationale studenten kunnen meteen al hun vragen stellen over visa, huisvesting en het leven in Amsterdam aan ons International Office. En omdat er ook tijdens je masteropleiding meer is dan studeren alleen, kun je onder andere kennismaken met ons uitgebreide sport- en cultuuraanbod.

Vooraanmelden VU Online Masterevent 6 maart

De registratie van het Masterevent zal in de loop van februari starten. Wil jij dit als eerste horen? Vooraanmelden is nu mogelijk.

Masterevent december terugkijken?

Heb je het Masterevent van 1 december gemist? Met het registratieformulier voor terugkijken krijg je nog toegang tot het open dag platform van december en kun je de verschillende opleidingsvideo's bekijken. 

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op

Bel ons op 020-5985000 (op werkdagen tussen 10.00 en 16.00)

Stuur een mail naar contact@vu.nl

Of stuur een Whatsapp bericht naar +31682548367

Heb je vragen over aanmelding, inschrijving of toelatingseisen?

De Studentenbalie geeft antwoord. Bel 020-5985020 (maandag t/m vrijdag: 10.30 - 12.30 of 14.00 - 16.00)

Stuur een mail naar studentenbalie@vu.nl