Begin je studie goed met de VU Introductiedagen

Geen evenementen op de VU tot 1 september

Alle evenementen die gepland stonden tot 1 september op de VU zijn geannuleerd. We zijn momenteel aan het bekijken wat dit betekent voor de introductiedagen.

Door de coronamaatregelen zijn er geen evenementen mogelijk voor 1 september 2020. Dit betekent dat de VU Introductiedagen zoals we ze kennen en graag aan je hadden aangeboden, geen doorgang kunnen vinden dit jaar. Natuurlijk zijn we erg teleurgesteld, maar tegelijkertijd begrijpen en respecteren we de maatregelen.

We zoeken nu naar andere manieren om jou kennis te laten maken met je medestudenten in augustus, om de VU en je studie te leren kennen en natuurlijk ook de stad Amsterdam. Samen met alle VU collega’s en studenten, de studie-, studenten- en sportverenigingen en de culturele sector in Amsterdam zullen we er voor zorgen dat je je welkom voelt en klaar bent om de volgende fase in je leven in te gaan!

Houd deze website en onze social media in de gaten voor meer informatie!

De introductie is de ideale manier om kennis te maken met de universiteit, je studiegenoten, je studiestad en alles wat met studeren te maken heeft.

Best spannend, zo’n eerste kennismaking, maar je bent niet alleen. Samen met zo’n 4000 andere eerstejaars ga je dit avontuur aan. Je wordt ingedeeld in een groepje met vijftien studiegenoten en twee ervaren mentoren: ouderejaarsstudenten die de weg op de VU en in Amsterdam al goed kennen.

Meedoen in 2020?

In 2020 zijn de VU Introductiedagen op 19, 20, 21, 24 en 25 augustus. We streven ernaar het programma te publiceren en de registratie te openen in juni 2020. Houd ook onze VU Introduction Days App in de gaten, beschikbaar via de App store en Google Play Store.