Begin je studie goed met de VU Introductiedagen

De ideale manier om kennis te maken met de universiteit, je studiegenoten, je studiestad en alles wat met studeren te maken heeft.

Dit jaar is alles natuurlijk anders dan anders, maar één ding blijft hetzelfde: we willen je zo goed mogelijk voorbereiden op je studietijd en je thuis laten voelen op de VU.

Hoe we dat gaan doen? Het centrale programma is volledig online. Het hangt van je opleiding af of je ook naar de campus kunt komen. Op Canvas kun je zien welke aanvullende activiteiten jouw opleiding organiseert. Hoe je programma er ook uitziet, we zorgen sowieso voor gezellige, informatieve en onvergetelijke VU Introductiedagen.

In drie dagen thuisraken op de campus en in de stad

Tijdens de VU Introductiedagen zie je voor het eerst je medestudenten en hoor je alle ins en outs over de opleiding. Je bereidt je voor op je studietijd met interessante workshops, en gaat naar een online concert of comedyshow. Tijdens een online tour ontdek je de hotspots van de campus - sport, cultuur, restaurants en goede studieplekken, je vindt ze allemaal op de VU. Ook maak je kennis met alle studie-, studenten- en sportverenigingen van Amsterdam. En natuurlijk sluiten we net als elk jaar af met een spetterend feest: dit jaar dans je online mee op de beste beats!

Meedoen in 2020?

In 2020 zijn de VU Introductiedagen op 24, 25 en 26 augustus. Er zijn dit jaar geen kosten verbonden aan de VU Introductiedagen. Bekijk het programma. Houd ook onze VU Introduction Days App in de gaten, beschikbaar via de App store en Google Play Store. Daarin vind je uitgebreide informatie over het programma en wat de VU allemaal te bieden heeft.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op

Stuur een mail naar contact@vu.nl